Σ. Βαρδάκης με αφορμή την θεμελίωση του Προφήτη Ηλία: «Με όλες μας τις δυνάμεις είμαστε δίπλα στους σεισμόπληκτους  συμπολίτες μας που δοκιμάζονται» 

Με αφορμή τη θεμελίωση του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία και την  επιμνημόσυνη δέηση για τον Ιάκωβο Τσαγκαράκη,  ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την κατάρρευση του ναού, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε: 

«Η θεμελίωση του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία Αρκαλοχωρίου, που ισοπεδώθηκε στη διάρκεια του φονικού σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, μας αφορά όλους. Όχι μόνο για συμβολικούς λόγους, αλλά γιατί πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι θα κάνουμε πράξη την υπόσχεση που δώσαμε στις 28 Σεπτεμβρίου, να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, στους Δήμους Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών Αστερουσίων και σε παραπλήσιους πληττόμενους δήμους.    

 Είναι αυτονόητο ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στην Εκκλησία και αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των ναών που υπέστησαν τεράστιες ζημιές στις ενορίες της περιοχής μας. 

Στα πλαίσια κοινοβουλευτικού ελέγχου, έχουμε αναδείξει με κάθε τρόπο τα προβλήματα στους αρμοδίους και έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, όχι μόνο για την αποκατάσταση των καταστροφών, αλλά και για τον ουσιαστικό χωροταξικό σχεδιασμό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί